Infecții fungice ale pielii

4

Oamenii sănătoși nu se confruntă, de obicei, cu o răspândire a ciupercilor dincolo de suprafața pielii, astfel încât acestea sunt ușor de tratat infecția cutanată ungală și infecția fungică a unghiilor sunt brute și mâncărime, dar nu sunt de obicei grave. Infecții fungice ca atlet pe picior, pecingine, și jock mâncărime sunt ușor pentru a ridica și transmite altora. Dacă petreceți mult timp la sala de sport sau la piscina publică, urmați acești pași pentru a vă proteja împotriva infecțiilor fungice. Tinea, sau ringworm, este un organism care poate provoca infecții fungice pe scalp, infecții fungice pe față sau infecții pe alte zone ale corpului.

Ringworm creează o infecție fungică caracteristică erupție cutanată care este Circulară, ridicată, roșie și mâncărime. Oamenii iau, de obicei, ringworm de la alte persoane, animale de companie sau obiecte contaminate care transportă organismul. Păstrați-vă pielea curată și uscată pentru a ajuta la prevenirea cicatricilor. Evitați să împărtășiți obiecte personale, inclusiv prosoape, perii de păr și piepteni pentru a evita răspândirea infecției.

Oamenii sănătoși nu experimentează de obicei o răspândire de ciuperci

1Ringwormul este ușor transmisibil. Piciorul atletului este un tip de infecție fungică pe picioare. Rezultă crăpături, mâncărime, arsuri și peeling între degetele de la picioare. Infecția este cauzată de un tip de vierme care se găsește adesea în vestiare, săli de sport, zone de piscină, prosoape și încălțăminte. Purtați întotdeauna încălțăminte de duș atunci când vă aflați în dușuri comune sau în zonele de piscină. Spălați și uscați bine picioarele în fiecare zi. Aerisiți-vă pantofii și lăsați-i să se usuce înainte de a-i purta din nou.

Exercitarea în haine de antrenament provoacă condițiile calde, umede în cazul în care înflorește jock mâncărime. Minimiza riscul de jock mâncărime prin păstrarea zona inghinală curată și uscată. Purtați haine proaspete și lenjerie de corp zilnic. Ferește-te de hainele strânse. Toenail infecție fungică este foarte frecvente. Se pare ca unghiile groase, gălbui, fragile, deși unghiile pot fi afectate, de asemenea. Luați aceleași măsuri de precauție pentru a evita ciuperca toenail ca și pentru a evita alte tipuri de infecții fungice. Păstrați mâinile și picioarele curate și uscate. Purtați șosete curate și schimbați-le zilnic.

Purtați flip-flops atunci când vă aflați în vestiare, la piscină și în zonele de duș comunale. Alegeți pantofi cu toc larg. Nu împărtășiți obiecte personale, cum ar fi prosoape, instrumente de îngrijire, Aparate de ras și mașini de tuns unghii. Minimizați riscul de infecții fungice, având grijă de uzura antrenamentului. Hainele de gimnastică transpirate sunt terenul de reproducere perfect pentru ca ciupercile și bacteriile să crească. Spălați uzura antrenamentului imediat după exercițiu. Dacă nu veți ajunge imediat la spălătorie, cel puțin agățați hainele ude până la aer.

Păstrați-vă pielea curată și uscată

2Întoarceți hainele pe dos înainte de a le încărca în mașina de spălat pentru a face mai ușor de curățat cele mai murdare părți ale hainelor. Adăugați bicarbonat de sodiu la mașina de spălat pentru a ajuta la dezodorizarea hainelor. Adăugați oțet în ciclul de clătire pentru a reduce în continuare mirosurile. Puneți haine de antrenament curate înainte de fiecare antrenament.

Ce cauzează o infecție fungică? Aveți nevoie de prezența unei ciuperci, dar aveți nevoie și de condițiile de mediu care permit infecției să se prindă și să înflorească. Minimizați riscul de infecții fungice la domiciliu, păstrați-vă pielea curată și uscată. Permiteți adidașilor și încălțămintei să se aerisească și să se usuce înainte de a le purta din nou. Puneți zilnic șosete și lenjerie curată. Mergeți desculți sau purtați sandale adesea pentru a permite picioarelor să se aerisească.

Spălați-vă frecvent mâinile și spălați-le sau igienați-le imediat

3Sălile de gimnastică și vestiarele sunt zone comune în care este ușor să ridicați infecții fungice ale pielii sau infecții fungice ale unghiilor. Reduceți riscul de a lua o infecție prin purtarea de haine de antrenament curate și libere pentru a menține pielea uscată.

Purtați sandale sau flip-flops în jurul piscinelor, dușurilor comune și vestiarelor. Spălați-vă frecvent pe mâini și spălați-le sau igienizați-le imediat după ce lucrați. Dezinfectați echipamentul de exerciții înainte și după utilizare. Duș imediat după ce lucrați și aruncați echipamentul de antrenament în mașina de spălat. Dacă nu veți face rufe imediat, închideți și umeziți hainele pentru a le usca. Dacă aveți o tăietură sau o rană, păstrați-o curată și acoperită și rămâneți în afara saunelor, căzilor fierbinți și camerelor de aburi până când se vindecă.

Puneți zilnic șosete curate. Jock mâncărime este o infecție fungică pe zona inghinală. Această erupție roșie, mâncărime și crescută poate afecta atât bărbații, cât și femeile. Jock mâncărime este cauzată de un tip de ciuperca pecingine. Este mai probabil să o obțineți atunci când transpirați și pe vreme umedă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *