Opt motive pentru care nu slăbești

Opt motive pentru care nu slăbești

Ce sa întâmplat atunci când cântarele arată aceeași figură veche tot timpul, când se luptă să piardă în greutate și încă nu? Site-ul de sănătate MindBodyGreen a lăsat o listă de experți în dietă și wellness opt factori de stil de viață care ar putea fi motive pentru care nu vă atingeți obiectivul de greutate.

Unii care numără calorii iau de la sine că obținerea de calorii ar trebui să-i facă să piardă în greutate mai repede. Din păcate, există riscul ca organismul să intre în modul de înfometare atunci când primește prea puțină energie. Apoi, organismul se va lupta practic și va face tot ce poate pentru a stoca puținele calorii pe care le obțineți în voi.

Mulți oameni folosesc fructele ca o gustare dulce și mai sănătoasă, dar zahărul din fructe este descompus în glucoză în intestinul subțire. Prezența glucozei în sânge duce la faptul că pancreasul eliberează insulină, iar insulina stochează excesul de glucoză sub formă de grăsime. Dacă încercați să pierdeți în greutate, aportul de fructe ar trebui să fie limitat la acele fructe care constau dintr-o combinație de conținut scăzut de carbohidrați și niveluri ridicate de antioxidanți, cum ar fi fructe de pădure și fructe fără sâmburi.

Exersezi prea mult fitness

Exersezi prea mult fitnessNu vi se garantează o pierdere în greutate doar pentru că alergați pe banda de alergare în fiecare zi. De fapt, antrenamentele cardio lungi pot funcționa uneori împotriva ta. Acest lucru se datorează faptului că corpul tău vede exercițiul ca stres și în timpul stresului este eliberat un hormon numit cortizol. Acest lucru face ca depozitele de energie să fie consumate. Pe termen scurt, acest lucru este sănătos și natural, dar o perioadă prelungită cu o creștere a cortizolului poate duce, în unele cazuri, la rezistența la insulină, la scăderea masei musculare și la creșterea în greutate.

Studiile arată că antrenamentul la intervale crește arderea grăsimilor și este o strategie mai eficientă. Variația este de obicei esențială, variind între antrenamentul de forță și fitness pentru a obține rezultate excelente. Forța de antrenament cu greutăți grele – cel puțin 80% din puterea maximă-vă va ajuta să construiți mușchi. Odată cu creșterea masei musculare, consumul de energie crește în repaus (BMR). În plus, după o trecere puternică, aveți o combustie crescută până la 72 de ore după terminarea trecerii.

Când vine vorba de dietă, trebuie să distingem între grăsimile sănătoase și cele nesănătoase. Grăsimile nesănătoase sunt grăsimile trans, grăsimile omega 6 și grăsimile procesate utilizate la fabricarea alimentelor procesate. Grăsimile sănătoase, pe de altă parte (grăsimi din pește, nuci, nucă de cocos, ouă, avocado, măsline și altele asemenea), sunt necesare pentru noi. Contrar credintei populare, grasimile sanatoase nu te determina sa castigi in greutate. Consumul de grăsimi sănătoase ne dă energie, ne menține mai mult timp și ne îndeamnă organismul să ardă grăsimile stocate ca combustibil.

Te stresezi prea mult

Te stresezi prea multToate tipurile de stres (fizic, emoțional, chimic) duc la faptul că organismul intră într-o stare în care dorește să se protejeze, prin luptă sau evadare. Acest lucru duce la modificarea nivelului de hormoni, deoarece organismul Închide acele procese care nu http://spitaluljudeteanarges.ro/black-latte-o-bautura-de-cafea-care-reduce-kilogramele-nedorite/ o parte din aceasta înseamnă, după cum sa indicat mai sus, eliberarea cortizolului. Din nou, acest lucru este pe deplin natural, cu excepția cazului în care stresul este cronic, deoarece atunci duce la creșterea stocării grăsimilor în jurul stomacului.

O dietă constând dintr-o cantitate mare de carbohidrați procesați nu este neobișnuită și poate provoca ravagii asupra nivelului de zahăr din sânge și a insulinei. În timp, celulele grase devin rezistente la insulină, ceea ce face aproape imposibil ca organismul să ardă grăsime, indiferent cât de mult vă exercitați sau cât de puține calorii consumați.

Dormi prea puțin

Dormi prea puținLipsa somnului nu trebuie subestimată. Deoarece modelele noastre de somn au un impact major asupra nivelului nostru de hormoni. Acest studiu arată că obiceiurile proaste de somn pot contribui la creșterea în greutate, iar această cercetare arată că cea mai mare creștere a hormonilor de ardere a grăsimilor apare în timpul somnului profund. Alte studii au descoperit că faceți mai multe alegeri alimentare nesănătoase atunci când vă simțiți letargic și obosit și că riscul de a sări peste antrenament crește din cauza lipsei de energie.

De cele mai multe ori în domeniul alimentației alimentare, precum și a tuturor alimentelor procesate, conține un fel de glutamat de sodiu. Această substanță chimică a fost utilizată în cercetarea obezității în experimente pe șobolani. Aceasta provoacă o creștere a nivelului de insulină, atât la animale, cât și la oameni, determinând organismul să stocheze grăsime. Alte substanțe chimice din alimentele dietetice vă pot sabota, de asemenea, pierderea în greutate, cum ar fi zaharurile artificiale și grăsimile trans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *