Persoana centrul de sănătate avut probabil cheile de la casa ta,

Unitate de asistență medicală a plecat din unitatea medicală

Hol în centrul minți o femeie senior timp de șase ore un minim de acest fel oferite pe social media scenariu de unul din clienții din europa centrală-boem unitate de asistență medicală doamnă, care de atunci a fost, de asemenea, în centrul de sănătate.

Unitate de asistență medicală a plecat din unitatea medicală

Ei de plată, în care ea a spus că la ei centru de sănătate nu a reușit să-și amintească, declanșat pe site-uri de socializare un teribil feedback-ul. Echipamente la cerere iDNES.cz abaterile refuză să. Departamentul de ortopedie precum și tratamentul chirurgical această fată stânga, în funcție de hol pe un plastic scaun pliant pentru 6 ore, a spus pe Facebook de o femeie care acționa sub numele de Obabi Demedoom. Potrivit declarației sale de doamna în coridor scuturat, a gemut și a avut o foarte transpirat spate de la scaune de plastic.

În timpul šestihodinového stai, în hol i-a oferit nici unul dintre muncitorii de la spitalul de băut sis a lăsat-o, am avut grija de ei am ce am fost de așteptare pentru examen. Nu înțelege – mă îngrozește să fii bătrân și neputincios el afirmă că seamănă cu această regulă și o practică normală, și ceea ce spun ei nu ne pasă de ei, a adăugat ea. Potrivit unui purtator de cuvant pentru unitatea medicală Peter Ballka cu toate acestea, ea a fost toate diferite am auzit de la pacienții noștri care au acest eveniment atunci prezente, și de a defini eveniment cu totul diferit decât este prezentat pe Facebook, a declarat el centru Medical nu ne-am oprit de lucru potrivit președinte al consiliului de administrație al central-boem unitate medicală Romana Spreader dispozitiv medical nepochybilo.

Individuale o vârstă mai mare a fost în general,

Investigat, tratat și, de asemenea, starea ei nu a necesitat spitalizare sau o altă evaluare severă prin urmare terminat procedura, pentru care reprezintă unitatea medicală și individ se poate întoarce înapoi la casa lui, a afirmat în declarația sa la spital, după părerea lui, nu are propria ambulanță de transport și este scutită de transport ale clientilor.

Individuale o vârstă mai mare a fost în general,

El are un acord cu transport servicii medicale Falck, că transferul pacientului s-a abținut transport-soluție de sanatate Falck a fost în mod constant și extrem de urgována echipa noastră, a descris-o. În timpul timpul de așteptare în care clientul a fost de sub Distribuitor continuu sub controlul echipei medicale. În holul de la centrul de sănătate a fost, ca ar fi blocat tratamentul altor așteptare pacienți președintele consiliului de administrație a susținut că muncitorii Falck în cele din urmă la o femeie în vârstă a fost luată, cu toate acestea, ulterior, cu o unitate de asistență medicală a revenit.

Precum și membrii de familie am încercat să-l sun transport-servicii de sanatate livrat de ședere până după șase ore. Personalul nostru este în mod constant încearcă să se conecteze cu rudele de oameni, din păcate, o lungă perioadă de timp inutile. În stabilirea condițiilor de sănătate și asistență medicală, nu într-un efort de a reveni la vechiul femeie de casa, am deschis nu a făcut nimic greșit, a spus Mrva falck variație de spital verificate. Potrivit unui reprezentant al companiei Kataríny Načiniakové membri ai personalului soția preluat de lucrătorii din unitate medical zadarnic el, după care a încercat să o ora pentru a localiza un membru al familiei dacă au oprit de lucru, s-au întors înapoi la centrul de sănătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *