Pierderea în greutate în mod eficient

Timpul necesar pentru a vedea (și alții să observe) rezultatele pierderii în greutate poate varia de la o persoană la alta. Mulți factori, inclusiv dimensiunea de pornire și planul de alimentație, pot face o mare diferență. În general, însă, mulți oameni pot vedea rezultate în una până la două săptămâni dacă respectă planul lor.
Cât timp pentru a vedea rezultatele pierderii în greutate?

Există mulți factori diferiți care afectează cât de repede veți vedea rezultatele dietei. Din păcate, nu există un răspuns clar despre cât de curând va apărea pierderea în greutate. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care rezultatele pot varia.

Dimensiunea De Pornire

Dacă greutatea dvs. inițială se încadrează în intervalul obez pe indicele de masă corporală, nu este imposibil ca greutatea dvs. să se schimbe până la 20 de kilograme într-o singură zi. Dar această cantitate de pierdere în greutate poate să nu fie foarte vizibilă pe un cadru mai mare. Cu toate acestea, dacă sunteți o femeie mică și pierdeți 20 de kilograme, această cantitate de pierdere în greutate poate fi diferența dintre mai multe dimensiuni de îmbrăcăminte.

Cu toate acestea, ar fi aproape imposibil (și teribil de nesigur) pentru o femeie minusculă să piardă atât de multă greutate într-o zi. Dacă sunteți mai mici, este posibil să aveți o greutate mai mică de pierdut și va ieși puțin mai lent. Când dimensiunea inițială a corpului este mai mare, este posibil să pierdeți mai multă greutate într—un ritm mai rapid-mai ales în primele zile ale programului.

  • Tipul De Dietă

Unele diete sunt configurate pentru a include o fază inițială în care pierdeți mai multă greutate. Atkins, South Beach și multe alte programe populare includ un început de salt pentru o săptămână sau două când restricția alimentară este mai intensă și pierdeți mai multă greutate. Puteți pierde cinci kilograme sau mai mult pe săptămână în această fază inițială. Ca urmare, pierderea în greutate va fi vizibilă mai devreme.

  • Aportul De Carbohidrați

Restricția de carbohidrați poate duce la pierderea rapidă a apei. Când pierdeți greutatea apei, este posibil să vă simțiți și să arătați mai subțiri. Pentru unii oameni, greutatea pierdută a apei poate face diferența între două dimensiuni diferite de îmbrăcăminte. Dar pierderea în greutate a apei este diferită de pierderea de grăsime. În timp ce tăierea înapoi pe carbohidrati este o abordare inteligentă pentru pierderea in greutate pentru multi tin dieta, aceasta trebuie să fie parte a unui program cuprinzător de alimentație sănătoasă pentru pierderea în greutate susținută să apară.

Cât De Des Vă Cântăriți

Este mai probabil să vedeți schimbări mari ale numărului dacă vă cântăriți mai rar. De ce? Pentru că dacă vă cântăriți o dată pe săptămână, rezultatul va fi numărul total de kilograme pierdute în șapte zile. Dacă vă cântăriți în fiecare zi, este posibil să vedeți mici modificări și chiar puteți vedea creșterea în greutate. Există multe motive diferite pentru care greutatea dvs. se schimbă în fiecare zi și nu este întotdeauna rezultatul cât de bine ați urmat dieta.

  • Cum Măsurați Rezultatele Pierderii În Greutate

Când începeți un program de dietă, obiectivul dvs. poate fi să vă încadrați într-o dimensiune mai mică a îmbrăcămintei. Sau poate că numărul de pe scară înseamnă mai mult pentru tine. Alții vor să vadă schimbări la o anumită parte a corpului—cum ar fi coapsele mai subțiri sau o burtă mai plată.

În cele mai multe cazuri, este posibil să vedeți mai întâi modificări pe scară, mai ales dacă aveți o scară de înaltă tehnologie. O scară digitală poate ridica mici modificări în greutatea corporală totală (chiar fracțiuni de o lira), care poate prea mici pentru a observa pe o singură parte izolată a corpului.

Apoi, este posibil să vezi schimbări în îmbrăcăminte. Dimensiunea dvs. reală nu se va schimba imediat, dar veți observa că hainele dvs. încep să se potrivească mai confortabil și să stea puțin mai libere. Cel mai probabil veți observa această schimbare mai devreme dacă purtați de obicei haine mai montate (mai strânse). În cele din urmă, dacă vă respectați programul de scădere în greutate, pierderea în greutate din corpul dvs. total va duce la o reducere a dimensiunii îmbrăcămintei.

Rezultatele pierderii în greutate și aspectul tău

În cele din urmă, veți vedea modificări ale fiecărei părți a corpului. Desigur, aceste schimbări se vor întâmpla pe parcursul întregului proces de scădere în greutate. Dar este posibil să nu observați coapsele mai subțiri, de exemplu, până când nu ați pierdut câteva kilograme. Este mai probabil să vedeți schimbări ale părții corpului mai devreme dacă începeți un program de exerciții fizice în timp ce faceți dieta.

Rețineți, totuși, că exercițiul poate îmbunătăți forma corpului dvs. și îl poate face mai strâns și mai atractiv. Dar masa musculară îmbunătățită poate duce la creșterea în greutate pe scară—chiar dacă corpul tău este mai mic și arată mai bine.

Una dintre cele mai bune părți ale călătoriei de pierdere în greutate este atunci când mergeți la magazin și aflați că vă încadrați într-o dimensiune mai mică a îmbrăcămintei. Pentru cele mai multe tin dieta, acesta este momentul în care vă simțiți că toate munca grea a plătit. Deci, cât timp durează înainte de a vă bucura de această experiență specială? Din nou, variază. Înălțimea joacă un rol important.

Dacă sunteți o femeie petite, care este de cinci metri înălțime, o pierdere în greutate de zece lire poate însemna că le-ați pierdut până la zece la sută din greutatea corpului. Această cantitate de pierdere în greutate va fi foarte vizibil și poate schimba dimensiunea ei de îmbrăcăminte de până la două dimensiuni. Dar dacă sunteți o femeie atletică foarte înaltă, probabil că o pierdere de zece kilograme nu va fi nici măcar vizibilă și este posibil să nu vă schimbați deloc dimensiunea îmbrăcămintei.

Dar, de obicei, nu pierdem în greutate în mod egal în corpul nostru. Din păcate, zonele încăpățânate durează de obicei cel mai mult pentru a se schimba. Deci, dimensiunea sutienului dvs. poate deveni mai mică mai repede decât dimensiunea pantalonilor. În cele din urmă, dimensiunea îmbrăcămintei depinde de măsurarea fiecărei părți a corpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *